MEER INFORMATIE

Inzet Stoomspuit Gorkum
Onze Stoomspuit is een ware blikvanger tijdens evenementen, beurzen of jaarmarkten. Wij zijn de enige werkende Stoomspuit in Nederland, die traditioneel rondrijdt met paarden. Het enthousiasme van het publiek en de reacties na afloop zijn steeds weer overweldigend.

Het team van de Stoomspuit is goed op elkaar ingespeeld. Iedere dinsdagavond komen zij bij elkaar om hand- en spandiensten te verrichten aan hun ‘kindje’. Wij maken er graag een show van en laten ouden tijden herleven in het hedendaagse straatbeeld. Geen toekomst zonder verleden, maar de Stoomspuit is, ondanks zijn leeftijd, nog steeds helemaal van nu!

Wilt u meer informatie over de stichting of wilt u een spectaculaire demonstratie van Stoomspuit Gorkum tijdens uw event?
Neem dan vrijblijvend contact op met Stichting Stoomspuit Gorkum.

     

Contactgegevens

Stichting Stoomspuit Gorkum

IBAN NL27 INGB 0005655895

Postadres secretaris: Balletstraat 1, 4207 TH Gorinchem

Tel: 0183 – 62 59 62 | 06- 12 83 62 99

info@stoomspuitgorkum.nl

Voor het opsturen van foto’s of vragen en/of opmerkingen m.b.t. deze website kunt u mailen naar: admin@stoomspuitgorkum.nl

Deze is gevestigd in de oude brandweerkazerne aan de Struisvogelstraat. Het museum is geopend op zaterdag van 13.00 tot 17.30 uur.

Stichting Stoomspuit Gorkum verwerkt alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het registeren en factureren van uw sponsor- en/of donateurschap. De website bevat derhalve geen persoonsgevoelige informatie.

Beelden op de website zijn gemaakt tijdens evenementen op beurzen of in de openbare buitenlucht of worden ons per e-mail aangeleverd. Wij maken alleen gebruik van mobiele camera’s (in veel gevallen de mobiele telefoon). In het kader van de zogeheten ‘vrijheid van informatiegaring’ is dit toegestaan en voldoen wij hiermee aan de AVG-wet. Mocht u een redelijk belang hebben tegen publicatie op onze website, dan zullen wij op uw verzoek privacygevoelige beelden aanpassen en/of verwijderen.